Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /home/joostleppens/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379

Deprecated: Functie Elementor\Core\Responsive\Responsive::has_custom_breakpoints is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->breakpoints->has_custom_breakpoints(). in /home/joostleppens/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379

Welkom 171 !

Nummer 171 is er !

joost-leppens

Eindelijk is hij beschikbaar, nummer 171. U zag hem regelmatig voorbij komen op social media, en vandaag heb ik deze tekening in de webshop gezet ! Profiteer ervan… Al mijn tekeningen zijn uniek, dus weg is weg dat unieke kerstkado !!┬á