Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /home/joostleppens/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379

Deprecated: Functie Elementor\Core\Responsive\Responsive::has_custom_breakpoints is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->breakpoints->has_custom_breakpoints(). in /home/joostleppens/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379

Extra aandacht nodig ?

Wat extra aandacht nodig ?

Dankzij mijn unieke pin’s blijven de ogen langer uw kant op kijken… En indien jij het wenst heb je direct materiaal in handen om het ijs te breken : je kan het over die pin hebben die even authentiek is als jijzelf…

Ik liet deze pins maken van mijn eigen tekeningen, dus je zal deze ontwerpen nergens anders kunnen vinden. 

Ze zullen steeds een mooie aanvulling zijn op je outfit ! Voor elke gelegenheid ! 
Succes ! 

joost-leppens-pins
joost-leppens-pins

Bestel je eigen unieke pin nu en geniet van je extra aandacht !