Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /home/joostleppens/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379

Deprecated: Functie Elementor\Core\Responsive\Responsive::has_custom_breakpoints is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->breakpoints->has_custom_breakpoints(). in /home/joostleppens/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379

Tijd voor een nieuw jasje…

Een andere look.

Misschien heb je het al gezien, misschien ook helemaal niet, maar ik ben mijn site in een nieuw jasje aan het steken. Het kan dus wel zijn dat  er tijdelijk hier en daar iets niet werkt , of dat er iets raar uit ziet. 
Geen paniek…. ik ben ermee bezig !