Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /home/joostleppens/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379

Deprecated: Functie Elementor\Core\Responsive\Responsive::has_custom_breakpoints is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->breakpoints->has_custom_breakpoints(). in /home/joostleppens/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379

Nieuwe werken in de webshop

Eindelijk... Nieuw materiaal !

Na mijn aanwezigheid op “Kunstennacht Hasselt” was ik zo goed als uitverkocht. Pas nu kan ik zeggen dat er terug enkele werken te koop staan in mijn webshop ! Eindelijk zeg. 

Joost Leppens

Helaas is het aanbieden van gratis verzending niet meer haalbaar voor mij. Er sluipt gewoon teveel tijd in het verpakken en verzenden… Maar ik kan gelukkig wel zeggen dat verzenden voorlopig al kan vanaf €5 naar een afhaalpunt in je buurt. Heb je een voorkeur ? Vermeld die dan in het vak “Bestelnotities” tijdens het afrekenen. Anders baseer ik me op je adres, aankomen zal het in ieder geval😁

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.