Deprecated: Functie Elementor\DB::is_built_with_elementor is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->documents->get( $post_id )->is_built_with_elementor(). in /home/joostleppens/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379

Deprecated: Functie Elementor\Core\Responsive\Responsive::has_custom_breakpoints is sinds versie 3.2.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Plugin::$instance->breakpoints->has_custom_breakpoints(). in /home/joostleppens/public_html/wp-includes/functions.php on line 5379

Nummer 181 in de webshop !

Nr 181 is nu te koop !

Joost Leppens

Eindelijk heb ik de tijd gevonden en ben ik klaar om afscheid te nemen van nummer 181. Sommige werken gaan tijdelijk deel uit maken van ons eigen interieur en geraken daarna moeilijk weg ­čśü…
Deze tekening steekt in een kader van 50 op 70 cm en kom ik persoonlijk leveren… Dus geen extra verzendkosten !┬á

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.